ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, July 17, 2012

Titian Songo Studio

Korang ada adik perempuan tak?
Nak-nak yang bongsu.Adoiii parah gue.
 Saya ada dua adik perempuan. Yang no 3 and no 5.
Yang ketiga tue tak ngada-ngada tapi yang bongsu nie ngada-ngada lebih. 
Pernah dia bergaduh dengan Amana. Statment yang buat Amana sakit ati.

"Ehh Amana tau tak, masa Amana takde 
mama tue sayang makcu sorang tau tak?!!"

Lepas tue apa lagi bergaduh sakanlah dengan Amana
Hadoiii..smlm si bongsu nie tulis status kat FB saya:

Angah nie tak buat pun entry wedding adik kat belog angah.
Asik-asik sambal kentang Fatia jer..(ohh ini saya yang tambah :)

Saya ingat nak buat dari awal perjalanan majlis tue sampai sekarang tak buat lagi haha
Oklah meh kita cilok gambar dari cameraman..
Sukalah cameraman nie
Cantik-cantik gambarnya
Kalau mintak dia amik gambar anak-beranak pun mesti cunkan?





 Gambar nie gambar post wedding.
Baru dua hari lepas amik kot
 Budak-budak zaman sekarang ada pre wedding, ada solemnization lah,engagmentlah..
Napa ek zaman kita takde?
Oh bukan takde budget yang takde kiki
Lagipun masa tue mahal2kan? Sedang gambar macam apa jerrr..
Grrrr..Ini yang rasa nak amik gambar post post post wedding nie
Gambar pengantik + dua anak buleh?

 Ini tokey Titian Songo Studio
Sabar je adik nie amik gambar.
Pandai jugak buat lawak masa tgh serabut dgn ramai org tue
Klik FB Titian Songo Studio untuk tengok gambar yang cun-cun tau
Eh belog pun adalah --> Belog Titian Songo Studio



14 comments:

zh-ena said...

ha'ah cantik sgt gambarnya...

Rai said...

ahaha..sabo je lah..ngan budak kecik pun boleh bawak gaduh...kalau adik saya tu da kena sekeh da...

cantiklah gambar2 tu..

.: iEyLa :. said...

sangaaattt cantik..
tempat ni katne kak??
cam nk g photoshoot kt sne je..hiks..

mama amana said...

ra-masalahnye mmg dua2 saya sayang.. lagipun betul apa adik saya cakap..kiki.. diorang bergaduh tapi bila part makeup or melawa or shopping elok jer kiki

Sue-Rya Qistina said...

mmg nice sgt gambar2 tu.boleh je kot if nk photoshoot family.buat time anniversary ke pakai baju perantin. wah!! teruja lah pulak kan..hehehehe :D

Mama Zharfan said...

pic sgt cantik! adik ila sgt seiras dgn ila :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz- ye ke? ada member opis kenal adik ila. dia tgok gambar pasport ila masa umur ila 25-- pastu dia cakap "ehhhhhhhhhh mcm muka sarina" haha

sarina saleh said...

Baru puas hati. Biar menangis amana tgk sbb takde entry pasal dia. Kahkahkah.

mama aryan said...

memang cantik2 gambarnya..zaman akak dulu guna kamera digital je amik gambar kawin..huhu

lovelywa said...

sangat jeles tgk gambo yg cantik2 tuh..rasa2 cam nk bersanding balik jek..

Ardini Humaira said...

cantiknye! :) best moment cemni

Wansteddy Tales said...

muka dorang serupa kan. orang kata suami isteri wajah seiras lebih bahagia :D wan ni adik perempuan dlm keluarga. ada 2beradik je perempuan, tp sorrylah nk kata. kakak wan tu 3x ganda manjanya dari wan tau! kitorang adik2 nilah asyik kena beralah dgn dia. jgn xtau masa kecik dlu, wan langsung xngam dgn kakak wan n konco2nya. nmpk je muka ladies2, hakikatnya kaki buli!hahaha

echa takashimaya said...

cantik.suka suka suka :)

Titian Songo Studio said...

Salam.Wow feedback yang terbaik from u all...thanks u allz woot woot

Like sikit Fb kami : Titian Songo Studio

sebarang pertanyaa boleh
whatsapp | sms | call to +6.017.649.9032 -Admin