ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, March 25, 2012

ANUAR ZAIN IN DA HOUSE!!

Tengok-tengok my sista dua org ne hover okey!! I kat bawah pentas istigfar banyak-banyak ingat laki&anak-anak kat umah.haha.. Dah lama tak tengok live performance macam ne. so bila dapat peluang enjoy jugak. Dapat tengok Anuar Zain hanya dua tiga jengkal dari muka..statment hover dari mak dua anak!  Yela dia atas pentas. Kita bawah pentas yang takde jarak. Masa dia nak naik pentas lalu tepi kita.. Siap salam..auwwwwwwwww..feeling zaman bujang..haha.. Dahla mehla tengok gambar.. Suara mmg superb. Jelas. Wangi..Pakai minyak wangi apa ye?? haha


 kamu sungguh encem.Patutla ramai org suka  :)
Mak dua anak pun suka tau *tutup muka, cover malu*

 kasi close up sikit ----> ada ke yg tak tidor malam?

 Kalau pakai galaxy note en papa mesti lagi clear.
Masa tue rasa nak curik galaxy note en papa.kiki

 Tak silap Anuar nyanyi 5 lagi. Tetiba je semua lagu dia i boleh nyanyi.
Keabadian Cinta,Lelaki Ini, apa lagi ek.. short memori pulak..
Kecuali satu lagu inggeris lama tue. penah dengar tapi tak reti nyanyi

 Senyum je dia....Entah nape bila tengok Anuar teringat Arief.
Itula mak kan? Baru 5/6 jam tinggalkan anak2 dah teringat anak.
Sampaikan tengok Anuar Zain teringat Amirul Arief.

 Tengok gambar nie nak tegelak..
Macam Superman je..

Nak tau citer di sebalik live performance Anuar Zain? Mana saya pergi? Next entry ye..
Nak pg sidai kain sambil nyanyi sumbang lagu "KEABADIAN CINTA" T________T
Kalau Anuar Zain teman saya sidai kain mesti saya volunteer sidai kain-kain jiran jugak kiki
ARIEFFFFFFFFFFFF MEH TEMAN MAMA SIDAI KAIN!!!



15 comments:

Tiramisu Fatiema said...

wah..anuar zain..suka die punya lagu sedetik lebih..memang mendayu..bestla akak dapat tengok live..lama tak singgah sini..

Em's Family said...

amboi amboi amboi... (sambil dalam hati cakap *ish tak ci ni )

AdaM Hawa said...

wow! mama arief.. syok nye jumpa anuar zain.. kacak betul dia.. blup!!

Dinas Aldi said...

Alamak, akak minat gila kat Anuar Zain! Suara dia tu, haisy.. Kalau jumpa dia depan2, mau pengsan akak ni, kakahkah!

ummiarissa said...

he he he..seronok ye...memang sukalahkan kalau dapat bergambar dengan dia kan..jangan tak tahu saya pun pernah bergambar tau dengan Anuar....best...

Liza said...

Ila. Hp liza rosak,hilang habis contacts. Msg acc no kat phone Liza ek? Nak transfer uit CD...

Kat mana jumpa Anuar Zain tuh?

Mama Zharfan said...

beshnyaaaaaa dpt jumpa anuar zain....tapi pelik kan kenapa anuar zain maintain membujang..dh 40s kan umur dia?

azi said...

Bertuahnya dapat tengok live Anuar Zain....akak pun suka...he..he..

norhidana said...

bertuahnyer dpt tgk AZ... aritu ada gk akak PA dkt2 sini ajak gi secretary week yg AZ jd arteis jmputan tp cam mls je heheheh...boleh gitu?mls nk mintak2 kt bos nih,dia bkn bg pun
sapa takmo jmpa n tgk AZ dr dkt kn..

kt melesia nih sapa yg tak minat dia,makcik tua dh ada cucu pun blh gilekan dia lg...huhuhui

...sWeeT uMi... said...

besh nye dpt jumpe anuar zain live....jarak dekat lagi...jelesssss hehehehehe...

HeNRieTTa JoSe said...

Teringat pada satu sms.....bla bla bla _ Lelaki Ini....pening nak pkir sape pengirimnye....hehehe....

mama aini said...

ehem..peminat anuar zain ya?..he2..ensem dia kan?..

MAYA said...

anuar zain ku..wahhhhhhhhhhhhhhh

mama rifQy said...

anuzr zain pernah perform mase annual dinner opis na beberapa tahun lepas..suara mmg mabeles lee!!!

My Biz said...

HUHUHUHU...akak pun suker huhuhuhu....best best,,,