ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, March 9, 2012

Bestkan dapat RM dari blogging? Nak tak? Projek 100 Blogger

Credit To Kak Ina KL
Yang lelaki tue Ketua Projek 100 Blogger

Nak tunggu advertorial post dari Nuffnang, entah bilerlah nak merasa  ye tak? Saya dapat tahu ada projek 100 Blogger. mmm. Dengarnya boleh dapat RM, RM, RM, RM hasil blogging. Suke tak?? Sukeeeeeeeeeee .. Ada ke yang tak suka? Meh kita review syarat-syaratnye..


1. Traffik sehari kira-kira 500 uv (errrrrrrrr baru je tau UV apa dari Naa-Mama Iqy muahaha)

2. Setiap post mempunyai 5-10 komen (lebih hoyeeee)

3. Bukan blog copy paste, politik atau menyentuh isu-isu sensitif dan keterlaluan.(takde rasanya)

4. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.(i bukan model youuu)

5. Blog update sekurang-kurangnya 4 kali seminggu (tiap-tiap hari ye sebab ini tempat melepas tensen :)

6. Duduk di Malaysia & warganegara Malaysia. (Bukan warga UK, Thailand atau yang ada dua kewarganegaraan hihik)

7. Sanggup beri komitmen untuk projek ini. (Duit punya pasal mesti!! Wah mata duitan mama Amana ne )

8. Lebih di utamakan kepada blog yang mempunyai niche : kekeluargaan, remaja perempuan (personal), remaja lelaki (personal), teknologi, keusahawanan, makanan (mmm.. kekdang i jadi motherly, kekdang jadi penjual produk, kekadang jadi agensi pemasaran, oh mcm2la tapi bukan Transformers ye.eh tetiba je teringat Adnan Sempit hihi)


So amacam reader? Fulfill requirment tak? Takpela meh cuba nasib.
 Jenguk kat blog Ketua Projek ye - broframestone




16 comments:

Zefa NorAsmara said...

Tahniah sbb layak sertainya.. JA tak layak lg.. sob sob..

pizet said...

x layak...hukhuk

Munnafendy said...

macam best je...nak join!

Cutemama1702 said...

mcm best jer...
hi... sy dah beli majalah Pa&ma Keluaran April... Gambar Arief ade kuar dlm ruangan senyuman ank genius...

So Shy Lady (SSL) said...

wow ttarik juga neh nk join! tp update t.byk plak isk

ssl bukan arkitek ...skadar mnyamar je, jgn prcaya tau! ekceli tgh nk buat sdkit renovation rmh baru. tgh lakar apa yg nk dtokok dtmbah. cadangn plan ni kmudian akn dsubmit pd plukis plan + dptkn laporan jurutera dlu baru dsubmit kpd phk majlis daerah ;)

gadisBunga said...

selamat join projek. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cute mama- saya ada beli jugak tapi tak perasan sbb smlm tertidur sambil pegang majalah tue kiki

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

SSL-ooooooooooooooo.. bestnye renovate umah

Denaihati said...

selamat berjaya n mencapai matlamat yg dihajati

KhaiRin : anies said...

good luck!

Cutemama1702 said...

hehe balik tgk balik hehehe

AdaM Hawa said...

belum layak lagi rasanya.. sy budak baru belajar..

Zarul said...

saya tak layak lagi kowt...UV tak stabil jap kecik jap besau

Siti_btp said...

Semoga berjaya!
Blog akak memang sah tak layak
kot..
Malas nak update blog..
Blog akak kisah sedih shj,
Salam perkenalan,

Anak Ulu Cheka said...

tahniah layak dalam projek ni :)

mama rifQy said...

alahaaii..na tak layak sbbnye UV na tak sampai pon 5ratus!!!!hohoooo