ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, March 19, 2012

Disney On Ice, PISA Penang : Part 2 ( Berjaya Hotel Penang)



Entry terdahulu; rajin-rajin klik ye: 


Assalammualaikum, Salam 1 Malaysia auntie2.. sorry ye lambat betul mama nak sambung entry Disney On Ice ne.. Papa lum transfer gambar2 ne dalam pendrive mama.. Baru malam ne papa transfer. Jom kita sambung cerita vacation pertama kami untuk tahun ini ye..

Ok dri kejauhan itulah hotel yang kami akan duduk selama 3 hari 2 malam..yabedabedu.. 
Hampir 5 jam dari KL.Kematu bumper "shy-shy nak cakap bxntxt"


Hotel nie rasanya 3/4 star..tapi ok.just nice utk 4 beranak.lagipun free.
Mak sponsor..Mekacih mak ku cayang

Gedix...haha



Duduk bilik nie. Sebelum masuk baca bismilah. Ucap Assalamualaikum

Tadi ada cerita mak sponsor bilik hotel kan? Mak saya Berjaya Vacation cardholder. Saya pernah pergi Berjaya Tioman & Berjaya Langkawi. Saya rasa dua hotel tue memang superbla.. Kat  Penang ne biasa-biasa je. Yang paling tak tahan takde iron. Ada jugak hpotel lain yg takde iron dalam bilik tapi kita boleh call housekeeping then diorang akan hantar. Ini tidak ye. Kalau korang mintak iron, jawapan tulus yang anda dapat ialah -------> "cik iron kat level 9 ye. Ala2 hostellah pulak. Selalu kalau dok hotel saya suka iron baju malam2. Tapi kalau dah kat level lain tak payahle saya sibuk nak iron2 ye..Kang ada pulak yg culik mama AmanArief kang.. Takpun saya jumpa hantu masa sibuk nak iron baju.. wa takut oooo... tapi yg bagusnya kat level 9 tue pun ada surau lelaki & perempuan.. 

 Muat ne empat beranak.. Anak2 kat tengah2.
Mak bapak cover tepi kiri kanan takut anak2 jatuh ke lantai T_____T




 Eh ada KFC? Sapa yang makan tue???

Bathtab.. Apa yang anda pikir?? Muahaha..Meh tgok gambar cekci..owwww. 
Tutup mata kalau tak mo tengok ye....
X
X
X
X
X
X
X
X-FILES


 Tak habis-habis berendam.Mama pun tak sempat berendam.. Auwww


OK ENTRY SETERUSNYA
.
.
.
.


7 comments:

jeBateja said...

Wahhhh....tak de gambo jeruk campuq kah...??

mama rifQy said...

amboi amana ngan arif! sonot sgt la ye berendam dalam bath tab tuh ye....besar gak bilik ni kan?

Mama Zharfan said...

my kids pun suka berendam heheh

AyuArjuna BiGoshh said...

best sebab dapat jejalan :)...amboi ceksi nya amana ngan lil arief :)

KhaiRin : anies said...

xde iron? ish2 kalu sy da seriau...g hotel xde iron rs mcm xlengkap idup ni

eni osman said...

hehe...kena bawa iron sendiri...kak eni kalau travel selalu bawa...pernah jadi kes yg sama gak..

kinna said...

bestnye g penang...tanah tumpah darah sy :))