ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, March 27, 2012

My mum event @ Sunway Hotel & Spa

Lanjutan dari cerita Anuar Zain in da House!! meh kita explore camana lak tetiba saya leh menonton life perfomance AZ. Kita mula dari awal ek reader... Ok gambar ne pemandangan dari bilik hotel mak. Sebab mak salah seorang achiver malam tue so company provide 1 bilik utk mak.muahehe.  Startegik jugak.  Gambar ne amik waktu da  petang dalam 6 lebih gitu. Sebab saya suka explore bilik hotel meh kita jenguk2 best tak hotel ne??

 Kalaulah saya boleh buat macam ne kat umah baru bestkan?
 Verangan mmg syok! Bukan kena bayar punnnnnnnnn

 Bilik air cantik.. Ada bathtub. Nasibla anak-anak tak ikut.
Kalau tidak jenuh gak nak menahan diorang mandi

 langsir cantik.. Teringat langsir kat umah yang dah 6 tahun tak turun-turun kiki

 Anak dara manalah yg suka menyepah ne?

 Mak, kalau amik tv nie boleh?

 Siapa ada hobi kumpul mandian hotel?

 Angah, ko buat macam ne kat umah ko nanti.
OK, beres!! Bak duit..
Cetttttttttt. dasar kedekut!


 Dapur kecik.. Yg coklat itu tarmos kot2 nak masak bubur ke apa ke..

 Biskut nie sedap

Rangup.Patah gigi org tua.haha. Nampak je keras tapi masih ada rasa pisang..

Ok kengkawan kita stop sini dulu ye.
Boleh tak kalau buat part by part
Tak banyak pun.  2 part je.
Sebab saya ada seminar.
Till then muahmuahmuah *mabuk*


7 comments:

AdaM Hawa said...

wow! menarik!!

Mama Zharfan said...

cunnya bilik hotel ni ;)

azi said...

Cantiknya bilik tu...tapi lagi cun semanis berbaju merah atas katil tu....:)

kalaulah anak-anak akak tengok ni...diorang tu cukup suka tidur hotel...sebab nak mandi kolam...:)

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe...selalu gak kena berkampung kat hotel...selalu lew rietta banding2 kan sesuka hati jer hotel2 yang dah pernah pergi...hehehe....bila pkai duet sndiri, xde plak rietta nk banding2 bagai...tahu plak berjimat....atoyai....

QueeN TerataI said...

kalau boleh semua nk berangan yg cantik2kan.. lg2 kalau utk rumah sendiri.. tp kalau budget ada pe salahnya realisasikan angan2 tu...

HeNRieTTa JoSe said...

ps....waiting for part II...hehhee...

mama aini said...

ehem..nampak mewah,sunway H&S tu..