ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, February 14, 2012

1st BE for 2012! (BE ke 8)


Alhamdulilah godek-godek acount Nuff yang ciput tue ternampak BE baru . BE yang pertama untuk tahun 2012 dan BE ke 8 yang diterima sejak berbelog (ekeke orang dah beratus-ratus BE tapi saya tak sampai 10 lagi). Okla bila dapat BE ne ia umpama pembakar semangat walau takkan mampu nak beat sifu-sifu blogger.

BE pertama untuk 2012 ne adalah daripada Kimbely Clark Huggies Dry Comfort. Cuba jenguk FB Huggies sebab sekarang ada contest yang tengah running iaitu Huggies Caring Couple.  Walau soalannye mudah tapi saya tak dapat pun markah penuh. kikiki.. Gelakkan diri sendiri. Joinla sesiapa yang memang kaki FB ye..

THANKS NUFFNANG

16 comments:

SyUhAdA said...

thniah yer..

Aishah Jahirah said...

ramai yg dapat BE 2012...bila turn saya ni..heheh

aRa ❤ aFiq™ said...

wah tahniah kak :)

mama rifQy said...

ooo..same la kite ye ilaa!!

mama aini said...

salam BMAA..mama baru arini dpt dtg..hu2x..tak sihat sikit..Tahniah dah dpt 8 BE..

idasm said...

idokle paham sgt benda2 alah tu... hehe...

apa2 pun tahniah!!!

AdaM Hawa said...

tahniah!! tahniah!!

So Shy Lady said...

wah oklah tu... tahniah ;D

KhaiRin : anies said...

yeee nnt bleh blanja sy kepsi hehee


2 3 kali buka blog akk tp x leh so sy syak virus...skrg da ok da...;-)

Ummi Dania Yasmine said...

BE best....:-) dania x pakai huggies..hihihi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alhamdulliah rejeki tu uols ngeee

misz_eyza said...

wah permulaan rezki tue...tahniah2...sy masih menunggu BE datang berkunjung nie.

Zarul said...

yeayy tahniah ..kita pun dapat jugak kuikui...yg ke 2..utk tahun ni heheh tak lah yg pertama utk tahun ni gak..yg ke2 selama setahun berblog..fuhh lama tunggu

syuhada & yusry said...

xfhm ape BE 2012..
tp kalo ko update gosip artis mcm beautiful nara tu confirm ko dapat side income...kiki....
org ramai bace psl artis je nokkkkk!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ada: tak mo..sikit2 okla. tapi kalau asik buat gosip artis ne buat datang dosa jer..

Liza said...

Owh, sama2. Liza pun dpt BE nih dgn DDutch Lady satu lg.. :)