ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, February 11, 2012

Shawl Bawal pun ada? Ingat cuma ada tudung bawal jer.. Best Best...

Pagi-pagi sabtu ne biasalah keja i dgn Amana meronda kawasan Puchong
Kalau tidak meronda selalunya pagi-pagi kami amik angin kat taman & terus mandi pool
rugi bayar maintanance tapi tak gunakan
sekarang ne i lagi kerap mandi kat pool tue sebab
tak monyesal tahun depan dah dok umah lain 
insyaallah

i dah balik pun jap lagi nak nyambung masak pulak
hari ne plan nak masak ayam lemak cili api ayam kampung
Ayam kampung yg best tue!!!
Budak-budak makan bayam merah fishball jer
Petang pulak nak mandi pool sebab pagi ne tak mandi pool

Sebelum masak; BW mana2 geng blogger yang sempat
Dah BW mestilah update sikit
I jenguk belog ne..
Pestime i tau "shawl bawal" pun ada biasanya hanya "tudung bawal"
ke i yang tertinggal ketapi mcm biasa *?*

Meh cuci mata


 Boleh jenguk belog ne borongshawls
Belog ne selalu jual wholesale je tapi ada masanya dia open jugak untuk retail
So kawan2 yang nak beli wholesale bolehla jenguk belog ne

I ada beli satu shawl yang bawah ne secara retail
I beli shawl warna kelabu
Shawl ne besar tau so boleh tutup dada punya
I dah beli i taula 
Boleh 2 kali lilit
Material pun best takle lembek sampai tak leh bentuk
I beli color kelabu

i beli shwal ne khas utk hari pertunangan adik bongsu

Ok till then reader
Have a nice weekend
jangan lupa jenguk BORONGSHAWLS

p/s: suka promote kalau dah pernah beli & puas hati dgn perkhidmatan/barangnye

7 comments:

KaK LimAh Si SupiR said...

uiii..cantek2 gak kan shawl bawal..tp limah xsuke pakai shawl..jew2 :P

Borongshawls said...

Angah...
thanks sgt2 sbb review tentang Borongshawls! bru prasan shawl amna dkat dgn nama amana..hehe..thanks tau tharu pulak.hehe ;)

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

cantik2!! tapi sy x reti pakai.. huhuhu.. teringin juga.. kadang2..

Tiramisu Fatiema said...

cantik..sekarang nie macam2 fesyen dah..xlarat nak ikut..haha..kejap je kuar yg baru..huhu

Mama Zharfan said...

me suka bawal yg bukan dlm bentuk shawl heheh

mama rifQy said...

ilaaaa..na mmg jenis yang tak reti nak pakai shawl..sungguh2 tak retii..hehehehhee

iduraz said...

oo, ada ek shawl bawal..cn cun..kiat pengguna tegar bawal..
aah la, rambut anak kita sama..curly...tomei2...yeay hannah dh ada geng!