ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, February 16, 2012

KFC, KFC, KFC tak habis-habis. Saya nak tolong BFF je T___T


Yummykan?
Saya mmg suka bangat dgn cheezy wages ne
Saya boleh je makan benda nie sorang-sorang
Gemuks!!
Setiap kali makan mesti akan cakap
"isk sos kuning ne mana nak beli ek?"
SETIAP KALI
SETIAP KALI
SETIAP KALI
sampai BFFku naik tuli mendengarnye


DAN SATU HARI
.
.
.
.
.
.

BFF ku yang baik tue call. Alah selang satu tingkat pun nak tepon2..
 dasar gemuks eh dia dah kurusla T___T


ko nak tak? aku ada ne. RM12. Bak sini duit sekarang!
Macam nak. abis sapa nak masak.kentang tue nak beli mana
ko le masak. takkan laki ko. belila kat TESCO.. tak pun potong sendiri. dasar pemalas!
mmmm
ko nak ke tak.lambat la ko ne.. nanti jangan nak mintak sikit2 kat aku pulak. aku kedekut!
ye.ye..nak nak..
kang aku letak atas meja. ko letak duit sekali.jangan nak hutang2!
cettttttttttt..kedekut


Review dari BFF kurus yang kedekut:
rasa dia memang serupa macam KFC punya
Sedap....
Balik ni nak repeat makan lagi...
Nyum..nyum...memang lazat lah...
Pastu boleh makan banyak-banyak
sambil doa supaya tak gemuk
Hahaha
Kelakar...kelakar....


sapa nak?
COD area Menara UOA Bangsar, Bandar Tun Razak, Cheras dan Alam Damai
Pos pun boleh. Sila call BFFku ini utk tahu kos postage ye..
Emel & HP BFF - melin3190@gmail.com (012-3694054)


p/s: dah lama kawan mmg cakap ikut sedap KFC eh? :)

21 comments:

rasp said...

makan nie mmg nak lagi dan lagi dan lagi....

lieyalatif said...

hai....

lieya pun penah beli...mmg sedap...puas mkn dpt colek2....patu rase bersalah takut gemok wakakaakakak...redha jek laaa

iduraz said...

dap dap..nanti nk try order la...menggemukkan?makanan camtu yg saya suka..hahaha

KhaiRin : anies said...

akk sengaja nk menggoda sy kn? kn? kn?
kijam sgghhhhhhhhh
;-)

p/s nnt check email ye kak

schaze zainn said...

RM 12 ke kak harga sos tu?

nmpak macam best.. :p

tapi lom gaji lagi ni..

teringin pulak..hihi

yana-feehily said...

cod je ke? ala..jauh la plk... T_T

Eyeme said...

mcm nak la..tp kalau sebungkus x cukup kalau isirumah ni ramai kemain..miahahah

norhidana said...

wahaaa... sedapnyer... nyum2
camni tambah gumuk la akak ni dik oi

Mamamya said...

kawan lia pun ada jual jg serbuk cheese ni...anak2 suka (mamanya pun..uhuuu) klu makan nugget/fun fries pun nak letak sos ni jugak... ;) mmg b'baloi2..

Mama Zharfan said...

memang konpem jd gemuk kalau mkn hari2 benda ni hehhehe me ntah bila nak slim melik ni ...

AdaM Hawa said...

jauh la plak.. lau dekat mau try.. huhuhu

So Shy Lady said...

mmng kgearn kami skluarga wedges tuh! klau dkat rmh, gerenti akk oder

Aleyn said...

Tak pernah jumpa lagi la plak

Zarul Umbrella said...

cheese tu yg scary tu..tp shedap!! camne...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

weols homemade jer wedges tue....sini nak makan apa semua kena bikin sendiri...cian kan

melin melinda said...

bagus..bagus..tak sia-sia tak turun lunch....wehoooo

toche..toche...

MAYA said...

sedap nih..tp benda tuh mmg susah nak jumpa kt pasaraya..

syok ni kalau dpt beli..hehe

Ummi Dania Yasmine said...

campur ngan air je kan....rasa sedap tapi x leh makan banyak2...nanti geboo.....

Masya said...

sy pun suke makan cheese wedges.. mmg tgh mencari sapelah yg tau mane nak beli sos tu... bgs jgk bg info ni..

mama rifQy said...

wah..emnareknye ilaaa....alahai jauh bebenorrr..nak jugak!!hehehehhee

Liza said...

Liza baru je siap wat cheezy sauce neh. Wat sendiri, dpt satu container penuh. Dapp!!!! :p