ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, February 24, 2012

Belog Koleksi Printscreen Soal Jawab Ustaz Azhar Idrus

Mula-mula saya cuma baca koleksi FB Soal Jawab Ustaz Azhar Idrus . Baru-baru ne saya ada terbaca admin fb ne inform ada buat belog jugak. Bagus-bagus lagi senang saya baca! Saya pun dah letak kat sidebar belog saya under "BELOG ILMIAH"

Mehla kita jenguk ramai-ramai. Kita folow ramai-ramai. Setakat ne baru 7 je follower. Kalau belog-belog gosip artis tue cepat je kita followkan? Apa salah kita follow belog yang memberi manfaat untuk akhirat ye tak? Dapat jugak ilmu..Insya Allah pahala jugak..


Tengok baru 7 follower. Sayalah yang ke 7 tue.
Meh terjah cepat-cepat kat sini


p/s: Admin belog tak boleh ke header tue letak gambar Ustaz Azhar Idrus?




8 comments:

Aine Ainun said...

Akan diterjah sebentar lagi;)

mama nor lara said...

salam BMAA..maaf ya mama lambat lawat BMAA..mama down sgt aritu..ehem mama dah follow blog ustaz azhar idrus ni.. :) thanks ya beritahu tentang ni..

jeBateja said...

Den yg ke 10......ahakz....best2, TQ

Uncle Lee said...

Hi, looks interesting....I datang lagi jauh.....
You have a nice weekend, keep a song in your heart.
Lee.

AdaM Hawa said...

TQ ila.. sy yg ke 13!! hehehehe

KaK LimAh Si SupiR said...

nk folo jgk :P

mama rifQy said...

aaaah la..nak polo jugak laaa......kite mmg suke dgr ustaz azhar!!

Kamikongsi said...

Terima kasih atas hebahan. Semoga sama2 kita dapat ilmu hasil perkongsian. :)

P/S: Saya masih mencari blogger yang ada masa lapang dan mahir koding HTML untuk buat entri mengikut kategori. Sesiapa berminat boleh inform di wall fanpage www.facebook.com/blog.kamikongsi atau email terus d_zulkefli@yahoo.com