ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, May 9, 2012

Blogger-blogger sekalian nak join tak? Dutch Lady Malaysia’s Get Smart, Get Famous Finale Event

Wahai semua blogger
Sapa nak join event best?
Terutama mummy&daddy blogger
Mehla join nak tak?

Ok-ok meh kita story dari awal
Tiba-tiba je nak ajak datang event, tapi tak citer apa2 pun
Kaki contest mesti tahu ada contest Dutch Lady-Jadi Bijak Jadi Terkenal
Nak gambar jugak?
Meh tengok banner contest tue



Sebelum nie Dutch Lady dah pilih 10 kisah terbijak daripada berpuluh-puluh ribu penyertaan
Tapi Dutch Lady masih memerlukan bantuan untuk memilih
3 KISAH PALING TERBIJAK dari 10 KISAH TERBIJAK
(berapa banyak kali bijak nie? ngeh ngeh ngeh )



Siapa nak tengok calon anak-anak bijak bersama mummy-mummy yang bijak tue?
Agak-agak siapa yang menang ek?


OLEH ITU
MASANYA TELAH TIBA UNTUK MENGETAHUI 3 KISAH PALING TERBIJAK

DUTCH LADY DENGAN INI MENJEMPUT:
MUMMY &DADDY BLOGGER
UNTUK TURUT SERTA MEMERIAHKAN SUASANA

DUTCH LADY MALAYSIA'S GET SMART, GET FAMOS FINALE EVENT
    SATURDAY (12th MAY 2012)
      11.30 AM
        PIAZZA@THE CURVE, MUTIARA DAMANSARA


The first 20 bloggers to RSVP will receive special goodie bags!!!
  Emel : info@advertlets.com /  send a message to http://fb.com/advertlets


Quote Of The Day:
Anak-anak yang bijak"dihasilkan" dari ibu yang mempunyai semangat ingin mencuba


7 comments:

KhaiRin : anies said...

blk kg time tu

mama rifQy said...

12 may ! xde maknenye ila...heehhee..mane la ku boleh joinn....hehhehehe!!

Pusat Bahasa Pelangi said...

wahhh boleh join ni..kak ayu kan kebetulan kat KL tu...

Nia said...

eh, Sabtu ni..huhu..tak dapat pegi :(

kinna said...

saya wakilkan ila je la. xlarat jln dah...huhu

MAMA CACA said...

dh book...x tahu le aku ni first 20 blogger ke tak..huhu

@lfidah @dim said...

teringin nak pi tapi tak kesampaian..:-(