ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, May 30, 2012

Cerita Stroller & Baby Car Seat

Meh sapa yang tengah carik stroller & baby car seat
Baru lagi
My friend menang contest
mmm.. kalau dalam perut nie ada baby nak jugak beli :)

Brand Annaku
Kalau tengok kat Anakku butik RM499 (wow alomost RM500)
So my friend nak jual RM350 jerr
Stroller nie boleh lipat2.So senang nak masuk keta


Inilah benda yang i tak penah ada
tapi now Amana & Arief dah besar
Dah pakai seatbelt dah
Kalau ila mengandung lagi, MZ menang banyak2 barang baby tau
senang ila borong haha
Kat Anakku Butik RM399
Tapi my friend nak let go RM280
Oh lagi sekali ; ia masih baru & hasil menang contest

Nak beli or discuss anything; pls call:

suzie284@yahoo.com
or
sms : 012-9741376

CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!!

6 comments:

norhidana said...

nsblah dh ada dh utk aiyan... brg anakku mmg agak mahal tp berbaloi beli

ummiarissa said...

Dah takde anak kecik...takleh lah nak beli...memang barang Anakku ni regenya mahal...tapi branded kan tu..

p/s:Ila dapat email akak tak?

*Mrsfarahzaki * said...

mama zharfan yg jual kan... banyak lg brg yang dia jual..apa kata akak link kan trus je blog lil garage tu (=

KhaiRin : anies said...

x de baby lg ;-)

rasp said...

sapphire tu dah nak masuk 5 tahun...
still pakai stroller tau sis bila nak berjalan hehehehehe...
and stroller nya still elok...

untung pada sapa yg beli nie...
murah and quality still tip top...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

msfarah- dah link dah.. cuba klik kat harga tue