ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, May 26, 2012

harap- harap masih ada rezeki

smlm saya sibuk buat preparation sebab ahad nie saya ada meting kat luar sampai hari selasa. so tepon saya terbiar atas meja n saya berjalan ke sana kemari. kat umah baru sempat belek2 phone.. no yang pelik no pangkal 039.. hati dah tak sedap n letak post kat wall fb.. ada kawan kata astro.. pelikla pulak sbb astro en papa bayar.. dalam hati dah tak rasa apa myb astro nak promote mcm biasala tue...

tiba2 mz kata itu no contest yg saya juga sertai. mz pun dapat pangilan tue petang yg sama hari saya dapat panggilan. mz menang conso.. memang tepat call semalam tue adalah waktu petang..waktu2 nak balik dah tapi saya tegah serabut uruskan nak prepare brg2 nak bawak pg meting..

harap2 sangat hari isnin mereeka akan call balik atau bila saya call masih ada peluang dan tak disqualified.. harap2 masih ada rezeki.. cash tue ... walau tak banyak pada sesetengah org tapi pada saya banyak sbb saya nak buat add on utk beli meja makan idaman saya kat umh baru..

kwn2 doakan utk saya boleh?

17 comments:

Liza said...

InsyaAllah, kalau ada rezeki Ila.... Best la Ila, murah rezeki kan? :)

Mama Zharfan said...

me doakan utk ila..amiin..:) yg penting pg isnin nanti ila try call tau!!

transformed housewife said...

Kalau dah rezeki takkan ke mana tu.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

liza... ila cuba mcm kwn2 comper yg lain

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz- ila try call.ini contest pertama anak2 yg kiranya contest besar ila join. kalau magzine2 tue lain.. semuanya sbb mz ckp anak2 ila cute n jgn sia2 kn..ila nak cuba.. isnin ila mesti call

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

th- insya allah doakan ye

Chic Na said...

kalau tu dh mmg rezeki ila, Insyaallah tak kemana. :)

Cinta Misteri said...

Ok... CiM doakn yg trbaik utk kamu. Nnti klau dh bli dining table kena jmpt dtg mkn kt umah laa yea

-bebelmakcik- said...

insyallah ada rezeki akak tuh.. kitaorang mendoakan untuk akak.. :)

MulutPayau said...

InsyaAllah...kalau ada rezeki tak ke mana....akak doakan yg terbaik utk Ila..

h4ni3 said...

saya doakan ada rezeki disitu! :)
dulu rajin gak masuk contest, skrg dah malas.. hihi

AdaM Hawa said...

InsyaAllah.. ada rezeki ila nanti..

mamaRIFQY said...

wahhh ilaa...na xjoin pon contest tuh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mamiqy-rugila dahla iqy cute.. dala na ada dslr..ila takde pun..huwaaaa...

Wansteddy Tales said...

harap2 dpt return call semula ila. sayang kalau hadiah forfeit melainkn mg kita xmampu n xsempat nk redeem. sepatutnya penganjur kol pemenang sekurang2nya 3 kali dalam 1 percubaan.

wan nurul hezrina said...

insyaallah ila syg klu dia tak call semula

juanita said...

Insyallahhh...ada rezki nya...
kene amek aura neyyy :D