ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, May 13, 2012

Hatrik kekalahan

sebelum type byk2 sila abaikan segala kesilapan dan ejaan. kalu dah senget benget tue, ejaaan tah hapa2 sila paham ye saya sedang guna ipad free nie... bukan netbook..

kalau comper lain dok citer or buat entry kemenangan kan? saya punsama kalau menang asikla dok buat entry menanag nak tunjuk kehappyan menang tue. apa salahnya saya kongsi citer kekalahan kan? kiki

kekalahan pertama- dutch lady jadi bijak jadi tkenal.. kalah huwaaa.. banyak gak saya hantar sbb arief mmg minum dutch lady..

kekalahan kedua- dutch lady. yg susun hurif tue. gigih tau saya paksa amanarief minum dutch lady kids tau.. huwaaa.. kembung perut anak2

kekalahan ketiga- kosmo mengarang hari ibu... kiki..padan muka perassan pandai mengarang. mentang2 menang jacaob. ingat da pandai sangatla tue? frust mak tau. tp saya pun rassa saya kalah sbb saya tak reti nak buat karangan yg cuma 100 patah perktaan. rasanya apa yg saya nak citer tak boleh nak sampai. kalau jacob tue hampir 700 perkataan/ 4500+ karektor karangan saya. tp kita kenalah pandai adjust ikut kehendak organizer kan?kna belajar lg nie.

ok nanti kalau ada yg saya kalah
lagi saya buat entry ye.. kena cukupkan 3 kekalahan baru saya buat entry lg dgn tajuk hatrik kekalahan siri 2 haha...

p/s: frust sgt tak dapat pg event dutch lady sbb tak sihat. kepala pusing2 n tekak perit mmm

quote of the day
kekalahan itu pintu kemenangan ( ayat sedapkan ati kiki)

11 comments:

Nida Mohd said...

Takde rezeki la tu..bleh cuba lagi di contest2 lain.. :)

Mama Zharfan said...

tak per, kalah menang asam garam dlm hiudp seorg comper...biasanya average percentage kemenangn (utk me lah) dlm 10 -20% % ajer..so kalau me join 10 contest, ada ler dlm 2 yg sangkut gitu :)

contest kosmo yg mana yer? me tak tau pun so tak join heheh me bkn reti sgt bab2 mengarang anyway :p

transformed housewife said...

pertama kali baca org buat entry kekalahan :D. Takpe bila kalah, ada rasa nak mencuba lg.

AdaM Hawa said...

berusaha!! ila mesti boleh!! kan..kan..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz- ada dalam paper kosmo.. ila punrasa mcm tue masuk 10 sangkut satu atau dua .. tapi nak masuk banyak2 contest alahai...

wan nurul hezrina said...

salam kenal.lama dah singgah blog nie baru nak bersapa=)

ttg kekalahan2.nurul banyak gak hantar tapi kalah manjang.hikhik

cuma rezeki kat dutchlady kumpul huruf dan memang=)dapat ipad.yang lain non ado

bab karang2nie lagilah den tak goti.slogan?lagilah tak pernah sangkutpun

lieyalatif said...

kannn...asek2 update cite kemenangan...bagus gak buat entry gini heheeheh...takpe2, ade rezeki tu nanti...rajin join kontes hah....tabik spring laaa!

mamaRIFQY said...

hahahhaha..kelakar la ila nih! hatrik kalah rupenyee...kite ni ila...berhetrik hatrik dah kalah! tak terkiraaaa..hehehhehe..tapi kdg2 ggh gak join..hehehhhee

mamaRIFQY said...

hahahhaha..kelakar la ila nih! hatrik kalah rupenyee...kite ni ila...berhetrik hatrik dah kalah! tak terkiraaaa..hehehhehe..tapi kdg2 ggh gak join..hehehhhee

.:fyzz:. said...

salam kenal dari fyzz

saya follow balik blog nih..:)
Safiiy ammar (my boy) pn minum dutch lady

MamaEma said...

rajinnya join contest..kekalahan berkali-kali tak bermakna kalah selamanya...yer kan...

ema pun tak dpt join sebab masih berada di langkawi...anak ema pun minum susu dutch lady