ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, May 21, 2012

Saya adalah contoh terbaik untuk adik bongsu!

Baca tajuk perasan habis. Apalah yang ada pada saya sampaikan saya jadi contoh terbaik pada adik bongsu ek? ekeke. Tak lain tak bukan dalam contestla. Adik-beradik yang lain manalah ada join contest-montest nie. Adik saya insya allah akan naik pelamin hujung bulan Jun, kebetulan ada satu contest untuk bakal-bakal pengantin. Saya suruh adik masuk. Contest nie bukanlah berkonsep vote sepenuhnya tapi untuk sampai ke akhir perlu cukupkan bilangan vote. Boleh tak kawan-kawan yang baik tolong vote untuk bakal pengantin nie?
1. LIKE Fruitale page https://www.facebook.com/Fruitale
2. LIKE this picture : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150902601692908&set=o.112622025422118&type=1&theater
 
 Terima kasih kerana sporting vote untuk dua bakal pengantin.
 Kalau menang bolehla jadikan hantaran 
Antaranya hadiah "berkat" untuk tetamu tau..
Harap2 adalah rezeki mereka berdua. Amin
 
Quote Of The Day 
Siapa yang tak sayang adik?

11 comments:

yumielufya said...

dah vote dah..good luck untuk adik akk.Yakin boleh pasti boleh menang nanti..InsyaAllah akan di makbulkan niat yang baik..

Azian Elias said...

done..

mamaRIFQY said...

dah vote sudaaaa!! gudluck ye aadik ilaa

sarina saleh said...

tengkiu tengkiu semuaaaa :))

Mama Zharfan said...

good luck!

(voting based ni, biasanya akan ada yg guna fake account or exchange votes secara extreme)

KhaiRin : anies said...

x de FB tp sy vote via doa... insya allah ada rezeki x kemana...kata org rezeki utk bakal pengantin kn..

Rai said...

semoga berjaya..err..tak boleh nak login FB..tenet ofis..hehe..

Arina Shamsul said...

amin~

mudah2an semuanya dipermudahkan :)

muka mereka mmg seiras la dear..:)

oh ya dear..GROUP SEGAR FOLLOWER bukanlah satu segmen tetapi ianya satu group.hari tu ada penambahan ahli 5 orang sahaja yang dicari..

kamu kira terlewat sehari je dear..huhu.tapi insyaallah lepas ni akan ada penambahan lagi :)boleh la join :)

maaf ye dear :) tapi jangan pulak serik2 singah blog ye :)

follow sini :) salam kenal :)

Kazman / Sue said...

tingginya pengorbanan akak yee...

salam kenal dari kami sekeluarga..

@cu SaYaNg said...

Good Luck kepada bakal pengantin :)

hatiputera said...

gud luck untuk bakal pengantin ,,,semoga tercapai impian.