ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, September 5, 2012

@Manhattan Again!!

Cuba teka Siapa Saya? Sayalah..

Arief!!! Anak manja mama!!
 Arief nak makan yang nie tau mama...

 Si tukang belanja. My lovely sis yg ngengada aka Makcu
Sebelum nie saya yang belanja. So adik balas balik ke?
Yg ala-ala korean tuelah adik ipar saya yang terbaru & terkini aka Pakcu

 Si tukang makan
Mak buyong & mak yang tak berapa buyong
Mak buyong nyorokkan perut yang dah 6 month tue bawah meja
jalan pun mengah :)

meh tengok gambar budak yang minum sampai 3 jenis air nie
budak2kan? curiosity. semua nak dirasa
 terkujat dengan rasa gas..haha
Nie air Pakcu

 air Makcu pun dirembatnya
Bila Amana tengok gambar nie; statment buat mama  tak sampai ati
"eeee sedapnye ice blended. napa mama tak beli utk Amana jugak.simpanla untuk Amana"
Amana ikut papa masa nie. Ada dua anak boleh bahagi dua.
Dulu masa Amana sorang. berebut2 :)

 Abang encem berbaju melayu. Tima kasih ye bang sebab tak halau kitaorang

 Sedap gile ikan nie tau
Sejak pertama kali makan memang jatuh cinta



 Aiyoooo laparnya. BFF takde hari nie malas nak makan. Dietla.
Tak leh bayang bila BFF pinda keja next month. For sure i kurus huwaaaa

Kepada abang-abang Manhatan Fish Market Alamanda
Thanks sebab layan kitaorang walau kedai patut dah tutup
Abang-abang sikit pun tak jeling2 kita org
Sikit pun tak push2 kitaorg balik cepat
Abang2 buat je keja yang lain
Sampai kitaorang abis makan pun abang senyum je
Kalau abang2 marah pun agaknya dalam hati je wink wink
Tima kasih ye.
Oh kami pergi masa hari raya ketiga 21 September 2012 (Selasa)

Papa, nanti kalau b dapat "duit jatuh dari langit"  b belanja papa kat sini okey?



5 comments:

- dieyana - said...

adududu, terliur weih! :-) pernah mkn spageti kat manhantan? teringin nk try...;-)

Nida Mohd said...

sodapnyo..terliur jugak weh..tak pernah makan kat manhattan ni..nnt nak try lah..

Wanieys said...

adeh sedapnyer tgk semua makanan tu

norhidana said...

sebijik tul muke ngn adik... heheheh.... tp dh nama adik kan... alhamdulillah, rezeki raya kan... dibelanja kt manhattan

hazman aka species1980 said...

whoaaa... makan besar siot.... nasib baik order banyak sebab tu diorang tak sambut ngan hati terbuka....tapi ikan tu boleh cuba next time laa... mesti sedap sgt