ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, September 11, 2012

Time Baik..

Saya suka snap gambar tidur anak-anak kalau saya rasa special. Ini antara yang saya rasa special. Walau selalu bergaduh tapi dari gambar nie dapat dirasa dalamnya kasih sayang mereka. Abaikan lukisan kat belakang. Rumah saya sekarang macam mural sekolah. Amana siap buat kira-kira kat dinding. Bila saya kata salah kiraan dia. Dia buat kira-kiraan baru. Nak larang pun dah tak boleh. Tengok jelakan..

5 comments:

Sidratul Muntaha said...

mmg budak2 ni
time baik..
mkn pun kongsi
time tgh angin..
kucing pun dia sebat..

Wansteddy Tales said...

masa kecik2 wan selalu mandi dgn adik2. walopn dorg lelaki. kesannya sampai skrg nmpk adik2 sayang n hormat kat kakak2 dia. org tua kata, air tangan kita yg tua ni insya'allah boleh melembutkan hati yg muda. gitu jugaklah dgn masakan ^^ sayu lak tgk muka anak2 time tido kan.

norhidana said...

hehehehe time2 ginilah diaorang nampak sgt sweet bersamakan.... biasalah kn, itu lah kwn itulah musuh heheheh...

cube belikan amana white board, blh dia conteng apa2 kt situ

kinna said...

mural kt dinding tu standard la. sekarang sy simpan semua pen/kaler atau apa2 saja alat yg derang leh guna utk conteng termasuk kaler yg ila beli kat korea tu.. huhu

Wanieys said...

sweet sgt tgk diorang...time baik mmg mcm tu la kan hihihi