ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, September 16, 2012

when you collabrate with sista.. debab!

opis adik saya ada buat open house.. so i followwwww...eeee tak malu tau bila opis adik buat open house; kakak tergedix2 ikut.. macamla kawan yg buat open house..mcmla zaman budak2 adik memgekor kakak ke mana saja ... kakak pulak jadi bodyguard adik sepenuh masa..

eh sori ye.. we all takde masa nak buat peel zaman budak2.. kitaorg keja di agensi yg berlainan dan ministry yg berlainan tapi selalu collabrte sama2.. saya datang nie pun bukan ajakan adik saya tapi di ats jemputan  bos adik saya dan arahan big bos saya.. so nak buat camana? angguk jela.. berani ke nak engkar arahan dari semasa ke semasa? arahan suruh makan apa salahnye.. best wooo..

entry nie dibuat sambil merehatkan diri diatas katil yg masih empok, menggunakan hp yg sedikit canggih, dgn pemandangan lukisan mural dinding hasil seni anak2... baru jugak balik dari open house.. kawan en papa.. dua tiga menjak nie takde selera nak makan sangat.. rasa kurus sikit haha.. tak selera konon.. gbr2 mkn nie semua i yg sebat hahaha...







9 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

bestnye g open house...:-) tk kisah la spe pun, yg ptg nmenyer pun open house, ekeke..

jeBateja said...

Aikk....tak kan benda bergoreng jerk....kmbing golek tak de ke....aiyaaaaaaaaa

AyuArjuna BiGoshh said...

wah meriaaaaaaaaaah

Liza said...

Hurm, dah org nak kasi makan, jgn buat juai mahai. Rugi....

sarina saleh said...

Suka upload pix adik yg buruk2. Xmo kawannnnn

♥ ROS ♥ said...

Debab tu pun comey tau :)

mama rifQy said...

muke adik badik yang sepesen!!kikiki

zahira said...

sama muka u & your sista!

norhidana said...

tp,.... sktnyer mkn heheheh