ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, January 18, 2012

Gambar Kebakaran KL Sentral dari tingkap pejabat saya.

Gambar ne memang dari tingkap partition saya.
Masa ne dah jam 8.30++
Mungkin dah berkurangan kebakaran tue sebab dengarnya kebakaran awal pagi


Atas yang terbakar tapi bahagian bawah yang jem teruk
Sebab beberapa jalan utama ditutup
Saya pun terlewat 7 minit.
Itupun En.Papa ikut jalan lain.
Kalau tidak entah jam berapa nak sampai


Gambar ne pulak dari dalam kereta
Masa ne di kawasan perumahan berdekatan Bangsar Village


9 comments:

mama aini said...

assalam..oh kebakaran tu dekat dgn office BMAA ya..bahaya kalau melakukan pembakaran begitu kan..menyusahkan betul diaorg yg membakarnya !!!..mama dgn kat HOT FM kata jln di tutup utk kesana..utk kerja2 pemadaman api !!..

kinna said...

syukur sy dah pindah (kalo tak kena drop anak2 dan suami kt kl sentral dl)..jln nk masuk ofis husband sy jem teruk..

Liza said...

My hubby lewat. First time dr rumah ke MV amik masa sejam.. Kalau tak tak sampai 10 min jer..

amiey lee said...

hee tak tau pun ada terbakar nih....

kita area klcc so tk kena ngan jalan ke sana

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tingginyer opis uols
teruk gak ekkk
satu key ell blh nmpk ngeee

Munnafendy said...

nasib baik laaaaa office sy bkn kat tengah2 KL.... =)

QueeN TerataI said...

tula.. nasib baik ofis bukan di KL.. kalau boleh mmg xmo keja kat KL tu.. :) ada sikit je kejadian jemnya.. MasyaAllah... x sanggup nak tempuh..

klik! klik! ceritaku! said...

tengok kat surat kabar.. api sangat marak.. nasib time kejadian awal pagi.. kalau siang hari.. tak boleh bayangkan..

KaK LimAh Si SupiR said...

teruk dgr kate ny kebakaran tuu