ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, January 8, 2012

Ustaz Azhar Idrus : Memilih calon suami/isteri. Jawapan padat tapi lawak!

Mula-mula baca nak tergelak. SERIUS!! tapi logik kan? Betul jugak  kalau cun macam Neelofa tapi perangai ya ampunnnnnnnnn buat apa ye.. Eh i bukan maksudkan Neelofa tue perangai tak elok cuma nak bagi contoh antara wanita cun masa kini adalah Neelofa.. Eh tapi En.Papa kata "tak cantik pun Neelofa ne, harap putih je" Ayat-ayat cover ke? Takut bini kecik ati kiki.. Tapi mata saya pun cakap Neelofa ne cun.. tapi saya ada jumpa satu blog tue wahhhhhhhhh sama tara cun dgn neelofa.. Eh blogger tue artis ke ek? I memang dah tertinggal ketaapi artis-artis zaman sekarang ...

23 comments:

cheqna said...

cantik itu subjektif
salam singgah =)

Mama Zharfan said...

me lg suka Lisa Surihani :)
LOL part tutup lampu tu hehhhe

maya amir said...

aahlaa..saya pun rase neelofa ni tak bape cun sgt..ntahlaa ye, tak masuk betul dgn lakonannye.. hehehe...

msredcheesecake said...

Carilah yg cun dua2 rupa dan perangai.. Heee...

mama aini said...

ha2x..betul kata ustaz azhar..tutup lampu !!.. :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hahaha..boleh thn gak ustaz ni ye..
tp btol la yg penting adalah kebahagiaan, rupa bkn la ukuran..:)

Zarul said...

Setiap lelaki inginkan wanita yg "cantik luar dan dalam" ..alhamdulillah saya dianugerahkan Allah isteri yg sebegini.. tapi kalau tak dapat yg cantik pun tak pe betul kata ustaz tu

KhaiRin - anies said...

mesti ada kaitan dgn ustaz ni hehehehe

Nini D.. said...

btol kak....
terlampau cantik tapi perangai ntah hape2 pon tak jugak dapat menggembirakan hati suami buat apa...

baikle cari yang 'sedang-sedang saje'.. :)

intan_blur said...

hahahaha..betul jg ckp uztaz tuh..skrang gegurl n boboi harap paras rupe jek..perangai hampeh..

ehem..intan adelah slh sorang peminat neelofa..i like dia sgt..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cheqna- salam kenal ye..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz- ila suka amana haha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

maya- hehe.. maybe sbb dia muda lagi so nampak lawa

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

msred-susah nak jumpa

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mama aini-kelakar!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

zarul-citerla sikit tentang wife kat blog..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

khairin-kaitan apa dik? dia org kelantan/tganu..akak org kl

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nini d- asal suami suka cukupola

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

intan- haaaaaaaaaaaaaa dah jumpa sorang peminat neelofa..

AyuArjuna BiGoshh said...

comey lah amana ni....

Liza said...

Ustaz Azhar ni femes lar.. best ceramah dia. lawak2 belake. Liza suka tgk muka Nur Fathia bila bertudung.. Cantik...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ayu: dgn mama dia bising dgn org tak biasa dia malu2 kucing hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ayu: aah famos lebih2 lepas kes dia main gitar hehe