ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, January 19, 2012

TOLONGLER SESIAPA YANG TEROR TUEEEEE


SEKARANG SAYA NAK PADANKAN MUKA SENDIRI .. GATAL-GATAL USIK HEADER THEN TERUS HILANG HEADER & BILA NAK MASUKKAN BALIK KUAR MSG MENYAKITKAN HATI 

We're sorry, but you have exceeded your photo upload quota. For more information, take a look at this Blogger help page .

sebenarnya dah banyak kali keluar msg macam ne setiap kali saya nak tukar gambar-gambar kat design blog ne. contohnya nak tukar gambar arief &amana yang masa kecik kat sidebar tue  pastiiiiiiiii akan kuar msg menyakitkan hati tue. Tapi kalau upload picture dalam entry takde problem. camana ek? mmg kena beli storage lain lagi ke? rasanya blog org lain lagi banyak gambar..aduiiiiiii memang sakit ati!!


SESIAPA YANG PANDAI TOLONG SAYA!!
TAK SANGGUP NAK TENGOK BLOG NE TAKDE HEADER!!

8 comments:

Liza said...

Liza tak reti la... Pernah tgk prob ni jd kat anje rasanya. Cuba tanya dia

KhaiRin - anies said...

sm kes cm sy.
mcm ni..akk g kt picasa website.picasa ni otomatik sign in gn acc goole. so xyah sign up.akk kena remove or delete pic2 kt situ. then br la leh upload


(nmpk x ayat: exceeded your photo quota - so kena la adjust sket br leh upload pic br)

Aleyn said...

Hmm....jangan la jadik kat blog picisan I...malas nak pikir...memang sakit ati kan...blog header I pun...dah naik sawang...berkurun tak tukar...nak tukar tak kreatip...huhu

KhaiRin - anies said...

suppose ada back up utk pic tu..means akk ada folder khas utk pic yg akk upload (bkn dlm picasa) kalu x silap sy ada folder bleh d create kt situ then akk leh transfer ke situ...

kalu akk sign out, so blog pon akn sign out skali la sbb depa share email n password yg sm..

KhaiRin - anies said...

sy x la pandai mn dlm bab2 gini..sy tlg sekadar yg sy tau..sblm ni ada blogger yg hadapi masalah yg sm, sy ckp mcm td la..alhamdulillah da ok...hrp akk pon mcm tu jg...dont worry...benda kecik je...

jgn lupa wat back up folder tau

KaK LimAh Si SupiR said...

limah p0n xreti..xpenah lg kene mcm ni

msredcheesecake said...

Tak pernah kena.... Pelik gak pic kat template je takleh upload...pic kat entry leh lak.... Adjust picasa tu takleh ke?

klik! klik! ceritaku! said...

tak dapek den nak nolong.. huhuhu