ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, January 11, 2012

PA&MA JANUARI 2012 - DALAM TUE ADA TEACHER PLAYSCHOOL AMANA

Saya pernah cerita di sini saya masukkan Amana trial class untuk playgroup di Genius Baby On Board tapi di sebabkan kekangan masa dan sekarang Amana pun dah masuk tadika jadi saya tak dapat teruskan playgroup tue. Lagipun playgroup cuma sampai budak 4 tahun. Amana dah 5 tahun. Kalau siapa-siapa ada beli PA&MA Januari 2011 cuba selak-selak ada teacher playschool Amana dikenali sebagai Teacher Wati.

kat sinila Amana join trial playgroup


MS 66 - Ruangan Kisah Mama
Salah seorang anak Teacher Wati ne anak istimewa tapi anaknya begitu berdikari. Betuah anak-anak punya ibu yang kuat macam Teacher Wati. Beliau dapat didik anak istimewa beliau menjadi berdikari sama seperti kanak-kanak lain malah mungkin lebih berdikari agaknya..


Ms 68-sambungan

Teacher wati ada Facebook yang menawarkan Alat Bantu Mengajar
Jengukla ramai-ramai ye.

12 comments:

jeBateja said...

Pehhhh...anak den lemah belaja....buleh kot tgk2 apa yg patut kat FB dia...

Mama Zharfan said...

me beli pa ma tp tak sempat baca hehhehe

intan_blur said...

dah stop la beli pa ma tuh..time preknen je rajin..;(
x sempt nak beli n mmbaca..huhuhu

...sWeeT uMi... said...

cantek la playgroup tu..ceria je hehehehe....teacher wati tu pun cantek ekekeke...ok pasni nak tejah FB dia plak... (",)

KhaiRin - anies said...

wah!
hebat

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

ada beli & baca gak kisah teacher wati ni...

wah best& menarik la playgroup area kat GBOB tu..

xpernah hantar Zaquan kat playschool, tahun depan antar g taska terus.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

jebateja- cubalah tengok kot2 berkenan hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MZ- bukak muka surat yg ada contest je ye?? hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

intan blur- takpe kawin nanti beli semula

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sweet umi-cantik sbb tue budak2 suka

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

khairin- hebatkan??

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sweetmam- takpelah dah pg taska..playgroup ne utk bagi anak2 yg keboringan yg duduk dgn babysitter kiki.. utk anak2 lebih bdikari