ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, January 31, 2012

Sesekali nak tunjuk pandai..kiki

Sejak-sejak tukar header semua setting pun lari
saya tengok tulisan semua jadi mengecut
Walau masa buat entry saya change tulisan kepada besar
ada kalanya jadi mengecut jugak
pakai spec 4 lapis, campur contact lens, pakai kanta pembesar pun tak bape nampak
oh dasat tahap rabun mcm tue
jadiknya smlm saya berjaya godek2 lagi
meh layan saya yang nak tunjuk pandai hari ne



Mula-mula klik kat templet tue.Nampak tak?
Ini cuma yang guna new templet tau
Ada ke yg masih guna templet lama?


Pastu klik Advance
*Arief tetap nampak encem disitu.muahhhh*

Then klik body text
Pastu klik nombor-nombor yang pelbagai tue
Ikutla tahap kerabunan korang & reader korang haha
Saya pepandai type no 18 kiki
Puas hati bila baca blog sendiri tulisan besau
Tak payah pakai2 spec
Lagila kalau guna netbook alahai cinonet kemetot tulisannye
Last-last baca belog kat netbook macam nak cium netbook je T____T
Rapat benar jaraknye
Malas nak pakai spec kat umah
Nanti ada budak comel + rambut kitin mcm HAfiz AF + mulut takde insuran tue cakap
"EH MAMA MACAM NENEKLA!"
*mode-sakit ati dengar*

16 comments:

msredcheesecake said...

Kalau baca blog kat hp lagi la rapat.... Hheee.... Tapi sy baca tulisan kat blog ni sebelum ni ok. Jee....

msredcheesecake said...

Kalau baca blog kat hp lagi la rapat.... Hheee.... Tapi sy baca tulisan kat blog ni sebelum ni ok. Jee....

KhaiRin - anies said...

sy mmg suka blog yg leak font bsr2..sng bc...n br ada mood nk layan

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

if tahu step simple jer khen
ai dh ubah setting then lepas tu oke...ai plak mmg hobi ubah sana sini but now lazy plak ngeee

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sharing is caring kan....sayng kamu ketat2...

intan_blur said...

tq ye sbb share ;)

Mama Zharfan said...

heehhe tq tq sbb share...me tak de masa nak godek2 blog..mode bz yg teramat

idasm said...

patutlah sebelum i .. kecik beno tulisannya.. jenuh jugak..

ida suka tulisan besar2 macam sekarang ni....

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

mekasih info.. beso kecik.. beso.. senang nak baca kan..

Ummi Dania Yasmine said...

Me soh org yang letak header, yang font tu nak wat sendirik la. Nanti kena kuar RM RM RM...THANKS 4 SHARING ila :-)

QueeN TerataI said...

Queen pun dah tukar template.. buat tulisan besar sikit spy yg rabun atau yg semakin nak rabun tu senang nak baca...

lyza said...

Salam kenal :)

Saya pun baru belajar buat header.. terkial2 gak la.. :D

Singgah and follow sini ^_^

ummiarissa said...

saya order je ngan adik kalau nak ubah apa2 dalam blog...kih kih kih...sebab malas nak cari2..

dwaty said...

salam kenal dari saya... follow u 2...

Tiramisu Fatiema said...

sy xbuat2 header pon lagi..haha..asik tangguh je..de masa bnyak nanti nak try la..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Test